vineri, 25 aprilie 2008

Ewan McGregor şi Jim Carrey, îndrăgostiţi


Actorii vor întruchipa un cuplu de homosexuali care se îndrăgostesc în închisoare


Pentru a-ţi pregăti un rol trebuie să te pui într-o atare situaţie şi să explorezi terenul.
Având acest obiectiv, actorii Ewan McGregor şi Jim Carrey au fost văzuţi discutând recent, în “Halo bar”, din Miami, în chiar ziua celebrării Martini Tuesday. Cei doi vor interpreta rolurile a doi gay care se îndrăgostesc în închisoare: I love you Phillip Morris.
Jim Carrey va juca rolul condamnatului Steven Marshall, care se amorezează de colegul de celulă Phillip Morris, interpretat de Ewan McGregor. Carrey încearcă să evadeze din închisoare, când McGregor iese.
Nu este prima dată când McGregor se pune în pielea unui homosexual. În 1995, a interpretat rolul unui bisexual în El libro de cabecera şi în 1998 a apărut într-o scenă gay cu Christian Bale în Velvet Goldmine.

2 comentarii:

valentin-timur spunea...

asta e un fel de Broughtback Mountain reloaded ?
oricum nu cred ca o sa fie prea interesant, ca deja subiectele pe filme cu si despre gay sunt cam rasuflate, si nu foarte apreciate de public.

clara marinescu spunea...

Se pare ca peste Ocean e lipsa mare de subiecte si scenarii interesante. Era si timpul sa-l vedem pe Jim si in tr-o astfel de ipostaza. Ca nu s-a 'strambat' destul pana acum. Pacat ca marilor actori nu li se ofera roluri pe masura.