joi, 31 ianuarie 2008

Ce muschi ai facut Marian!?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand merg la petreceri (care se anunta foarte interesante) ma lasa rece tot ce vad, tot ce aud. Faptul ca vezi tot felul de dudui (pe care daca le intrebi cu ce se ocupa, iti trantesc niste denumiri englezesti de nu-ti mai trebuie nimic), faptul ca toata lumea se imbulzeste la mancare, muzica e data la maximum (nu te intelegi cu cel cu care vorbesti), totul fiind o conventie, nu ma impresioneaza. Nici nu cred ca asta e scopul. Dar nici distractia nu e cuvantul de ordine. Nu-mi plac petrecerile mondene. Sunt inutile (poate cele caritabile sa conteze), pierzi timp, si inca ce de timp... Asta, cand totul se scurge cu viteza luminii.
La petrecerea HBO-10 ani nu m-a impresionat nimic. Da, o vezi pe Dorotheea Petre, ii zambesti lui Gyuri Pascu, te saluti in treacat cu Cristi Mungiu, Topescu e si el, Geanina Corondan se fataie cu caciulite sic, dar cand stiu ca toti vin pentru a se intalni cu vechi prieteni sau pentru ca e o obligatie, sau pentru ca au colaborat cu respectivele brand-uri, nu ca sa vorbeasca cu tine, nu ca sa anunte vreun proiect, nu te mai intereseaza. Pentru ca mi se pare foarte iritant sa mergi ca ziarist sa tragi de maneca un artist si sa-l intrebi ce face sau cum a zis o colega: 'Ce muschi ai facut Marian (Ionescu)!? Oare atat de... in pana de idei sa fii, incat doar acest aspect sa te intereseze? Oare Marian a mai facut si altceva, in afara de sala? Nu ma intereseaza. Oricum, pe mine una nu ma interesa nici cu cine vin ei, 'vedetele', nici cu cine pleaca, mai ales cu cine fac gimnastica si nici cu ce masina sau iubit se afiseaza. In schimb observi, cu mila, aceleasi persoane care arunca in poseta mancare si care se alimenteaza pentru saptamana in curs. E un sport des intalnit in istoria petrecerilor mondene.
Plictiseala. HBO aparea cu litere de-o schioapa pe pereti. Atat. Iar un tanar imberb prezenta niste concursuri lipsite de noima. Anunturile erau facute de parca urma Oscarul pentru Cel mai bun film. Nu merg la asemenea party-uri, dar cand nimeresc, o dau in bara. Mai sigur e sa nu ai de-a face. Oricum nu pierd prea mult timp. Ma lamuresc repede. Vad un muschi bine conturat si ma linistesc. Deci, mai e o speranta pentru 'vedete'?

2 comentarii:

nimic spunea...

Imberb, imberbi, adj. - caruia nu i-a aparut inca barba; tanar. daca acel barbat, care emana sexualitate prin toti porii, este imberb, atunci poate iti arunci tu o privire la explicatia cuvantului frigida, care din fotografiea pe care o afishezi si din felul in care te exprimi, ti se potriveste cel mai bine. data viitoare, stai acasa cu duzina de pisicutze de plush care sunt convinsa ca sunt ascunse intre pernele-ti roz.

clara marinescu spunea...

Acel barbat poate emana sexualitate pentru tine. Nu cred ca rost sa-ti explic de ce am scris asa. Data viitoare poti sa nu citesti. Parerile frustratilor sunt interzise.